Du ger mig styrka, Du ger mig kraft
Du fanns där när ingen annan gjorde det
Utan dig är jag ingenting, min hjälte


veckoplanering v.44

veckoplanering v.44
måndag:
uteritt
tisdag: ridbanan
onsdag: uteritt
torsdag: träna?
fredag: uteritt
lördag: vila/skritta ut
söndag: ridbanan

Hoppas verkligen att vi kommer iväg på träning den här veckan. Skulle behövas! Men får se om det finns tid för det, om min kära pappa har någon lucka :) Håller tummarna. Annars blir det hårdkörning i vilket som.


Heby

Idag var vi till heby och hoppade en PJ. Hoppade först 100 cm, började med att hon var jätterädd för saker nere i ridhuset, sen fick vi inte någon riktigt bra galopp. Men hon hoppade fint iallafall så det var ju huvudsaken, kom runt felfri.

Sen hoppade vi 110 cm också. Hon var sjukt pigg och bjöd verkligen på hindren, lite för mycket kanske. Gick lite för fort, men ville inte hindra henne för bjudningen men ja..Blev ett pet, men jag är nöjd med henne! Var bra träning då vi inte har hoppat så många banor inomhus förutom hos monica osv :)

Tyvärr så blev det fel på kameran så filmerna försvann, synd för hade velat sett hur det såg ut när hon bjöd så pass mycket.


veckoplanering v.43

veckoplanering v.43
måndag:
ridbanan, dressyrpass
tisdag: uteritt
onsdag: sorf, hoppa lite
torsdag: longera/vila
fredag: uteritt
lördag: pj i heby?
söndag: uteritt


Have you ever..


Resultat 2011

30/4 Vänsta Ryttarförening
Lokal, 90 cm clearround felfri

22/5 Wirsbo Ryttarförening
Lokal Div3 Omg2, 90 cm clearround felfri, 95 cm (lag) felfri, 100 cm(omhoppning) felfri

19/6 Sala Ortens Ryttar Förening
Lokal Div3 Omg3 final, 100 cm felfri, 100 cm (lag) ett stopp och pet, 110 cm (omhoppning) felfri. Vann för dagen och hela omgången

22/7 Folkärna Ridsällskap
Lokal, 100 cm 21 fel, 110 cm ett stopp

30/7 Avesta Ridklubb
Lokal, 100 cm ett stop, 110 cm dubbelnolla placerad

11/9 Västerås Ridsällskap
Lokal, 100 cm ett pet, 110 cm ett pet

16/10 Skästa Ridcenter/Surahammar
Lokal, 100 cm felfri placerad, 110 cm ett pet


Sammanfattning: Det har inte hunnit blivit så mycket tävlande i år då jag jobbade största delen av sommaren. Men några hann vi med. Jag är väldigt nöjd med våra resultat! Även om dom kunde varit bättre, men även sämre. Vi har fått något stopp och några pet, men oftast har det varit skit pet och inga dumma stopp. Vi har kommit igång ordentligt med att tävla på 110 cm. Och varje gång vi hoppat den klassen så har det gått riktigt bra!! Bara något pet. Hon har varit fin minst en klass varje gång, oftast båda klasserna. Hon har varit otroligt fin i hoppningen under hela året, tränat banor på 120 cm och verkligen velat hoppat. Min favoritstart för i år som jag är mest nöjd med är Avesta. Då var hon jättefin, verkligen perfekt! Jag anser att det varit en väldigt bra tävlingssäsong för oss. Vi har kommit en bra bit framåt! Och jag är väldigt nöjd med vad vi har presterat, allra helst Majsan! Hon förvånade många personer i år, inte många som trodde att vi en dag skulle placera oss i 110 cm. MEN det gjorde vi! Min stjärna!! 2011 får helt klart bra betyg!


veckoplanering v.42

veckoplanering v.42
måndag:
vila
tisdag: vila
onsdag: vila/longera
torsdag: uteritt
fredag: ridbanan
lördag: hoppa lite på sorf
söndag: uteritt

Eftersom Majsan blev vaccinerad idag så får hon ta det lite lugnt i början på veckan. Det är hon värd efter gårdagens tävling! :) Men sen kör vi på ordentligt igen.


Surahammar

Idag var vi på årets sista tävling för våran del i Surahammar. Planerna blev ändrade på morgonen, blev lite stressigt, men när vi äntligen var på plats så var det försent. Men ska jag vara ärligt så var det bara skönt! Så det blev som det var planerat. Hoppade först 1m, blev en massa krångel men jag fick rätt till slut och blev dubbelnolla och placerad. Hon var jätteduktig, hann knappt rida fram men ändå ställer hon upp och var riktigt fin, även om jag inte red speciellt bra så skötte hon det super!

Sen hoppade vi 110 cm. Hon var otroligt fin! Kämpade och ville verkligen! Så roligt att hon verkligen vill och ger allt :) Hade ett skit pet, men det bryr jag mig inte så mycket om. Hon var kanon fin och jag är jättenöjd med henne! Hjärtat mitt! Fick jättemycket fina kommentarer om henne under dagen, så det kunde inte bli så mycket bättre :) Även om det blev mycket krångel så löste sig ju allt till slut.

Kändes som en bra avslutning för 2011´s tävlingssäsong! Troligen hoppar vi några PJ under vintern, men vi börjar tagga redan nu inför nästa år. Inom kort får ni en utvärdering av säsongen och även filmer från dagen.


Världens bästa


11.10.13

Idag var vi och tränade i Ransta. Tränade med unghästar, vilket jag helst inte vill göra då det är rätt stor skillnad på dom och majsan i vissa tillfällen. Men passade ingen annan tid den här veckan så det fick gå. Ändå rätt roligt att se bäbisar. Dagens träning är helt klart godkänd! Gick lite upp och ner på marken, hon var otroligt pigg! Men i mellanåt var hon fin. I hoppningen var hon riktigt fin! Hoppade en längre bana och det kändes bra inför tävlingen på söndag.


veckoplanering v.41

veckoplanering v.41
måndag:
vila
tisdag: ridbanan
onsdag: longera
torsdag: träna
fredag: uteritt
lördag: uteritt
söndag: tävla surahammar


11.10.06

Idag var vi till Ransta och tränade. Det var riktigt länge sen vi var iväg så det var välbehövligt. Blev en riktigt jobbig träning, både för mig och majsan. Som alltid när man rider privat lektion så blir det lite extra jobbigt, men idag var det riktigt extra!! Men det var väl bara positivt. Det behövdes verkligen! Efter ett tag blev hon riktigt fin!! Så ska hon gå varje dag från och med nu! Hårdkörning som tusan med markarbetet nu.

Vi hann hoppa lite också. En bana på 110 cm ungefär, tyckte det kändes bra för att inte ha hoppat bana på ett par veckor. Hon är bäst min lilla stjärna!


you save me, over and over again


Majsan har äntligen fått en hagkompis!


veckoplanering v.40

veckoplanering v.40
måndag:
ridbanan
tisdag: uteritt
onsdag: longera/lättare pass
torsdag: träna
fredag: uteritt
lördag: hårdpass
söndag: uteritt

Ska bli jätteskönt att komma iväg och träna på torsdag! Har inte tränat på flera veckor så det ska bli riktigt kul.


RSS 2.0