Mys uteritt idag!


Red ut en sväng i solen idag, på en pigg och tittig totto!


veckoplanering v.8

veckoplanering v.8
måndag:
vila
tisdag: uteritt
onsdag: promenad
torsdag: ridhuset, mycket galopp arbete
fredag: longera
lördag: ridhuset, hoppa lite
söndag: ridhuset


12.02.11

Blev ingen ridning i ridhuset idag, uatn blev ett pass på ridbanan istället. Hon var riktigt fin! Nya bettet funkar så himla bra på henne. Blev jättefin i formen i slutet och lagom framåt. Jätteroligt verkligen!!

Red även Kims Curry idag, han blev det en uteritt på. Blev mest trav och men lite galopp också. Mysig häst, även om man blir lite höjdrädd där uppe. Haha.

Jag är jättenöjd med båda hästarna idag!:) Så roligt när det går bra.



Fina pållarna!


Kombinationsbett

Jag provade ett nytt bett på henne idag, kombinationsbett. Det är en blandning mellan bett och hackamore, och kan vara bra på heta hästar. Hennes gamla ägare tipsade om det förut med blev aldrig av att jag provade det då. Men nu passade jag på att testa när Kim hade ett.

Hur gick det då?- Jo det gick faktiskt riktigt bra! Hon sökte sig neråt och blev en aning lugnare. Kommer nog kunna bli riktigt bra med det bettet. Allra helst på backen, kanske inom hoppningen också?..Tänkte jag skulle rida på det under helgen och sen får jag se om jag fortsätter på det. Roligt om det funkar lika bra imorgon och andra dagar!


veckoplanering v.5

veckoplanering v.5
måndag:
promenad
tisdag: uteritt
onsdag: longera
torsdag: ridbanan
fredag: uteritt
lördag: ridhuset, hoppa lite
söndag: ridbanan

Har glömt att skriva hur det gick på banträningen i lördags. Sen var svinkallt ute men jag gav mig ut i kylan iallafall. Hoppade 90 cm, och var nolla. Hon var jättepigg och tyckte det var jättekul. Lite ringrostigt men sånt får man ta!


RSS 2.0