Tävling hos Mickis


Jag är med och tävlar på mickis blogg om att bli dagen ekipage. Hon är en söt tjej från sala, så klicka in på hennes blogg du också och var med och tävla. Heja Heja!


veckoplanering v.25

veckoplanering v.25
måndag:
ridbanan, lättare pass
tisdag: longering ca 15 min
onsdag: uteritt med carro b
torsdag: sorfs ridbana
fredag: uteritt
lördag: vila
söndag: ridbanan, lättare pass

Trots hennes ryggont så vill jag att hon ska röra på sig så inte magen blir dålig igen. Men troligen ska jag hinna få ut någon den här veckan som får känna lite på henne. Vill veta NU vad som är felet. Vill inte att min älskling ska må dåligt..Och jag vill ut och tävla, och det vet jag att M också vill!


Det var länge sen..

Jag ber om ursäkt för dne dåliga uppdateringen men har inte hunnit med att blogga. Har tagit studenten så har varit mycket med det och så. Blandade känslor, men det ska nog gå bra. Blir troligen mer tid till M när man inte har prov och liknade, utan "bara" ett jobb att göra.

Sen sist jag skrev så har dte hunnit hända en del. M har haft två gånger hon har varit riktigt dålig, magen som krångla. Ena gången var vi tvugna att ta ut veterinär och åka ut flera gånger på natten för att kolla till henne. Som tur var blev det bra igen. Men smal som tusan var hon. Men nu går hon på bete med sin nya hagkompis, så nu är hon rund och fin :)

Men nu när hon blivit fin i formen igen så har hon börjat få ont i ryggen, så värdelöst att det aldrig kan få vara bra någon gång. Har ridit med en padd i några dagar nu och det blir någorlunda bättre med den, men inte helt. Ska ta ut någon som får känna på henne så fort som möjligt. Orkar inte ha det såhär längre. Vill att min älskling ska må bra!!


RSS 2.0