11.03.31

Idag har vi varit och tränat på sorf för moncia. Var jätteroligt att få träna för henne igen! Idag var det mer eller mindre lag träning för divition tre, så blev mest banhoppning. Vi har inte hoppat så mycket bana på senaste tiden så det kändes extra roligt. Det gick iallafall jättebra! Fick två fina rundor, hon var pigg och bjöd fint på hindren. Både J och M verkade nöjda! Är bara dressyren som måste bli bra NU, blir att jobba hårt på den nu!!


12.03.25

Idag var jag upp tidigt till stallet. Älskar att vara i stallet tidigt på morgonen så jag klaga inte. Majsan är alltid så mysig på morgonen också. Vi red över till sorf och tränade för en som jag aldrig har tränat förut, roligt att prova någon ny även om jag håller fast vid bästa Monica. Alltid roligt att få höra någon annans åsikter.

Vi hoppade mest stutts idag. Började med att hoppa stutts på börjt spår, sedan på kort sidan. Sen la vi till en oxer och ett räcke också och gjorde det till en liten bana. Det var svårare än man trodde, allra helst med en väldigt pigg häst som jag hade idag. Men efter två rundor så kändes det jättebra! Super bra övning, kändes som det behövdes.

Jag är jättenöjd med dagen träning. Har ju inte tränat på ett tag, men nu känns det som vi är på gång igen med hoppningen. Hon hoppade jättefint och bjöd ordentligt. Roligt med ny tränare också och höra hennes åsikter. Nästa träning blir troligen på lördag, men då för Monica!


My heart would stop without you


12.03.24

Jag har inte hunnit med den här bloggen under veckan, förlåt. Men nu ska jag ta tag i den ordentligt! Idag blev det väldigt många timmar i stallet, men det var skönt att bara ta det lugnt och inte behöva stressa.

Red först Majsan på ridbanan, gick helt okej. Hon kändes lite små stel i galoppen, men troligen bara något tillfälligt. Sen red jag ut en sväng på Yoyo, andra gången den här veckan som jag rider honom. Underbara ponny. Det gick riktigt bra, fick fram han ordentligt. Så det var roligt!

Sen tvätta jag av all min utrustning och fixade. Behövdes verkligen. Städade i mitt skåp också, skönt att få bort alla vinter grejer. Räknar inte med att jag ska behöva dom mer nu.

 
mina favoriter


snuttan


Jag älskar dig mest, min solstråle


veckoplanering v.10

veckoplanering v.10
måndag:
ridbanan
tisdag: longera
onsdag: ridhuset, hårdpass
torsdag: uteritt
fredag: ridhuset
lördag: ridhuset
söndag: vila


RSS 2.0