11.03.30

Var och tränade idag. I hoppningen var hon riktigt fin :) Körde en jättebra övning som jag sa köra hemma någon dag hade jag tänkt. I dressyren var hon rätt fin, en aning lugnare än vanligt..vilket bara är bra! En liten förbättring men fortfarande mycket kvar. Men jag är nöjd med dagens träning :)

veckoplanering v.13

Måndag: Vila
Tisdag: Uteritt
Onsdag: Träna
Torsdag: Uteritt
Fredag: Uteritt, mycket lydnad
Lördag: CR på sorf
Söndag: lugn uteritt


veckoplanering v.12

veckoplanering v.12
måndag:
uteritt
tisdag: uteritt
onsdag: träna
torsdag: uteritt
fredag: ridhuset?
lördag: uteritt
söndag: vila


Årets första träning

Har nyss kommit hem från årets första träning. Skönt att komma igång med träningen igen. Riktigt kul att träna för Monica igen, har saknat det! I dressyren så var hon lika pigg som vanligt, om inte ännu piggare. Hon visste nog att hon skulle få hoppa sen. Kändes som vi var på ruta ett igen, eftersom vi tränade på samma saker som vi gjorde innan hon blev svullen. Fast nu gick det inte alls lika bra. Men jag är ändå nöjd för det blev rätt efter ett tag. Ska köra stenhårt med det här nu,hon ska fan se resultat nästa vecka!

I hoppningen så var hon fin. Även om det fortfarande är väldigt ringrostigt! Hoppade en bana på 80 cm och det gick väl helt okej. Men det kan ju inte gå bra direkt, det får helt enkelt ta sin lilla tid. Vi startar i Hamre den 9:de. Men vi får se hur det blir.


11.03.15

Idag åkte vi till ridhuset med Englunds. Skönt att få rida igenom henne lite, så kanske hon inte är överpigg imorgon. Idag var hon riktigt fin! Hade en riktigt bra form i alla gångarter. Blev mycket tempoväxlingar, var nog det som gjorde att hon var fin i formen. Skönt att hon får ridas ordentligt två dagar i rad!


veckoplanering v.11

Veckoplanering v.11
Måndag:
Vila
Tisdag: Ridhuset
Onsdag: Träna
Torsdag: Rida ut, rätt lugnt
Fredag: Rida ut
Lördag: Ridhuset?
Söndag: Skritta i skogen


11.03.13

Idag har vi varit till ridhuset. Blev mycket galopp träning, ökningar, samlingar, fattningar och avbrott. Bra för kondisen! Hoppade även lite på en åttvolt, som gick riktigt bra! Hon landade i rätt galopp och kunde ha en lugn och fin galopp innan hindret. På Onsdag blir det träning för Monica!


11.03.11

Hej kära ni! Dåligt med uppdatering idag pågrund av riktigt tråkiga saker. Min mormor och morfars (fast jag säger att hon är min också) hund håller på att somna in. Gör hon inte det ikväll eller i natt så kommer vetrinären ut imorgon och hjälper henne till himlen. Usch, blir nog inte mycket sömn i natt. Bara ligga vaken och vänta på det där hemska samtalet. Älsklings vovve :(

Idag red vi ut. Riktigt fin väder var det. Det var grus på större delen av grusvägen, men var rätt mycket is som var snorhal också. Men passade på att galoppera rätt mycket, eftersom hon var så otroligt pigg. Blev mycket avsaktningar och fattningar. Hon blev fin, till slut! Imorgon eller på söndag åker vi till ridhuset, tänkte jag skulle hoppa lite då igen.

Sådär, det var allt för idag. Snälla håll tummarna för Molly, hon behöver oss alla.

11.03.10

Hej på er! idag är jag hemma från skolan, mår inte så bra. Så får se vad jag ska hitta på med Majsan idag, om hon får vila eller om vi går en sväng. Skulle behöva röra på sig! Om en timme ska jag iallafall ut och ge hästarna lunch och sen fixa hela stallet. Sånt som måste göras även om man är sjuk, men tycker bara det är skönt att göra något, man blir ju inte friskare för att man sitter inne och glor. Haha.


såna här dagar är det perfekt att kunna longera, men har man ingenstans att göra det så får man låta bli. vill att snön ska försvinna så man kan rida på ridbanan igen!


träningsfilmer


Hittade två filmer från i somras när vi tränade på sorf.
 Jag längtar tills man får svettas som en galning och kunna rida i t-shirt.
Ge mig sommar och sol


11.03.09

Hej på er! Blev ingen träning idag av olika skäl. Men åkte till ridhuset istället och hoppade där. Galet vad pigg hon var, drog både före och efter hindren. Men efter att ha gjort halv efter hindret några gånger så blev det lite ändring på det. Var tvugen att hålla en rätt högt tempo kände jag så hon våga hoppa, hon brukar kunna bli lite rädd om hon inte har farten med sig och allra helst nu när vi precis satt igång med hoppningen igen.

Hoppade en liten bana på ungefär 85 cm. Ville inte sätta så mycket press på henne utan ville bara att det skulle kännas bra och roligt för oss båda, därav höjden. Men vill ta det lite lugnt nu i början. Har ju bara hoppat två-tre gånger och då har det varit små hinder. Men jag är nöjd med henne, min älskling :)

Nästa vecka blir det att träna för monica igen! Skönt att komma dit igen. 9 April blir våran första start i Hamre, längtar. Vart ska ni starta eran första tävling för i år? Eller har ni redan gjort det?


veckoplanering v.10

Veckoplanering v.10
Måndag:
Ridhuset, dressyr och hoppa lite smått
Tisdag: Rida ut, tempoväxlingar
Onsdag: Träna, Joanna
Torsdag: Vila
Fredag: Skritta i skogen
Lördag: Ridhuset?
Söndag: Rida ut


11.03.06

Red ut idag. Red på pelham idag, var länge sen jag red på det men tror jag ska börja göra det när jag rider ut, då hon lätt blir stark och springig. Men idag var hon riktigt fin, funkar väldigt bra på det. Det kommer nog ge resultat till slut :)


Gullig, men otroligt gammal bild


Hoppat första gången för i år

Var till ridhuset idag. Hon var så himla fin!! Hur mjuk som helst och sökte sig riktigt bra neråt. Hoppade även första gången på nästan fyra månader! Jätteduktig var hon :D Hoppade inte så högt, men tog i som tusan gjorde hon. Märktes att hon tyckte det var hur kul som helst. Såå kul att vara igång igen :D




RSS 2.0