älskling!


Jag älskar dig hjärtat
Vi klarar det här, även om det är jobbigt


hööks rea, beställt


veckoplanering v.26

veckoplanering v.26
måndag:
ridbanan, mycket galopparbete
tisdag: uteritt, tempoväxlingar
onsdag: ridbanan, hoppa lite
torsdag: vila
fredag: longera med pessoa
lördag: ridbanan
söndag: uteritt, mycket galopp

Blir ingen träning den här veckan då jag jobbar alla dagar utom lördag. Veckoplaneringen kommer nog kunna ändras beroende på hur trött jag kommer vara. Men som alltid så är den här planeringen bara något jag strävar efter att följa, men allt beror ju på humör och allt. Men den här veckan tänkte jag köra hårt, det är bara jobbet och majsan som gäller den här veckan. Så nu ska jag köra hårt!


6 år

Idag är det fem år sen jag träffade min älskling första gången! Det känns som det var igår jag red henne för första gången. Jag är så himla glad att jag satte upp den där lappen och just Anette ringde, att det var just Majsan. Det var nog meningen att vi skulle träffas. Läs HÄR mer om hur vi träffades.

Tillsammans har vi bevisat för alla att vi kan klara allt bara vi får vara tillsammans! Folk som bara skrattade åt mig när jag sa att jag ville tävla med henne har fått se att genom kärlek och genom att kämpa så kommer man dit man vill. Jag vet att vi klarar allt tillsammans!

Under alla dom här åren har hon lärt mig så otroligt mycket. Hon har gjort mig till en bättre och starkare person. Hon har gjort mitt liv till det bästa, hon är hela mitt liv. Jag vet att vi kommer få flera år tillsammans. Jag lämnar dig aldrig. Min Merry Annbell!
 Du och jag, Då-Nu-Alltid

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, min bästa!



video från sorf



SORF bilder




Bilder av Linnéa Johansson


11.06.26

Var och tränade idag. Red i ridhuset idag då Monicas ridbana var dränkt av vatten, som allt annat nu. Blev inte mycket hoppning, men nödvändigt markarbete och lite små hoppning. Kändes skönt att köra riktigt hårt, blir inte lika hårt känns det som när man rider ute, utan då blir det mest banhoppning. Hoppade en jättebra övning, har hoppat den förut. Hoppade den utan stigbyglar så det känns i benen nu. Ska ta och ställa upp den någon dag igen. Bra övning för mig och majsan :)


veckoplanering v.25

veckoplanering v.25
måndag:
vila
tisdag: longera med pessoa
onsdag: uteritt
torsdag: träna
fredag: uteritt
lördag: ridbanan
söndag: uteritt, långt med mycket galopp


SORF

Idag har vi tävlat så Sorf, hemmaplan! Hoppade 100 cm som en förklass, där var vi felfria. Kändes inte jättebra, men jag är nöjd med henne, var väl mest jag som kunde ha ridit bättre men sånt får man leva med. 

Sen hoppade jag laget, som även gick i 100 cm. Vi fick en dåligt start, fick ett stopp på första hindret och rev andra. Förstod att hon skulle kolla på ettan då hon vägrade på det i onsdags på träningen också, så hade lite extra fart..men tydligen inte tillräckligt. Men det var inte så mycket att göra åt saken, jag fortsatte rida och det var nog tur det. Hon kändes jättefin resten av banan så. Men lite sur kunde jag inte låta bli att bli. Aldrig roligt att ha åtta fel, allra helst inte i lag.

Vi fick ta bort mina fel, tur det. Vi gick till omhoppning, det låg på 105 cm. Då var vi felfria!! Jättefin var hon. Kändes väldigt bra att bli nolla så jag hade gjort någon nytta för laget. Resten av mitt lag var också nolla och det slutade med att vi vann dagens omgång och hela div 3!! Jättekul verkligen :)

Jag är nöjd med dagens tävling. Även om det kändes väldigt tråkigt att sluta på åtta fel i laghoppningen, men det är sånt som händer. Jag är nöjd med rundorna i 100 cm och omhoppningen iallafall så :) Min lilla älskling!!


Har inga bilder från idag, men hoppas på att få!


Nu kör vi älskling!!


Allt är klart inför morgondagen. Försöker tagga ordentligt nu!
Imorgon ska vi visa dom, Imorgon kör vi!


11.06.15

Idag var vi och tränade till helgens tävling på sorf. På framridningen kändes hon jättefin, allra helst i galoppen. När vi började hoppa fram kändes hon lite små seg, var tvungen att smacka på lite och det brukar ju aldrig hända annars. Sen hoppade vi bana. Första rundan gick inte alls, vi kom konstigt på alla hinder och vägra till och med på ett. Hon som ALDRIG brukar vägra. Antar att hon redan där var lite trött, hon har ju gått ute i över en vecka så. Andra rundan hade jag mycket mer fart så då gick det mycket bättre, men ändå inte lika bra som jag velat.

Kändes väl sådär inför tävlingen på söndag. Men fick nyss ett samtal om att jag är uttagen till laget, känns både bra och dåligt. Då jag gärna hade hoppat 110, men ändå är det kul att dom vill ha med mig. Jag hoppar 100 cm som förklass och sedan går laget i 105 cm. Vi får väl se hur det går :)




Bilder tagna av Caroline Bergdahl


veckoplanering v.24

veckoplanering v.24
måndag:
vila
tisdag: uteritt
onsdag: träna på sorf
torsdag: uteritt/skritta i skogen
fredag: ridbanan, genomkörare
lördag: uteritt
söndag: tävla sorf

Tänkte berätta att dagen innan jag tävlar så rider jag nästan alltid ut. Rider inte så länge, 30 minuter ungefär. Då kollar jag så hon känns fräsh i alla gångarter, provar avsaktning och fattning, lite tempoväxlingar och mycket halter, allt för att se att hon lyssnar på det jag ber om.


Jag älskar dig!!


veckoplanering v.23

veckoplanering v.23
måndag:
vila
tisdag: uteritt
onsdag: ridbanan
torsdag: träna
fredag: skritta ut
lördag: uteritt
söndag: uteritt, ridbanan

En veckoplanering lite sent, men aja..


11.06.09

Tränade i Ransta idag, i värmen. Hon var rätt lugn på framridningen, fast jag klagar inte. Men såfort vi började hoppafram så blev hon genast som vanligt igen. Hoppade fram på stuts, vilket gick lika bra som det brukar. Sen hoppade vi en bana som det var många linjer på. Första rundan som låg på ca 105 cm gick helt okej, fick några mindre bra språng, men det var bara mitt fel då jag fick lite för brottom. Sen avslutade vi med en mindre runda som låg på 120 cm. Kanon fin var hon!! Min älskling flyger som bara den! Jätteglad att det bara går framåt hela tiden med henne!


11.06.01

Var och tränade idag. Hon var jättefin!! Hoppade bana på 120 cm i slutet. Så himla glad att hon går så bra nu. Nu vill jag ut och tävla. Hade tänkt åka till Köping nästa Lördag men eftersom det är studenten dagen innan så vill jag inte stressa osv. Därför startar jag inte där. Men Blir Sorf den 19, får se om det blir laget då eller om jag startar 110 cm istället, tror ni vet vad som lockar mest..eller?


veckoplanering v.22

veckoplanering v.22
måndag:
vila
tisdag: uteritt
onsdag: träna
torsdag: uteritt
fredag: ridbanan
lördag: uteritt, långtur
söndag: longera


RSS 2.0