Pay and Jump

Idag var vi till heby på pay and jump, första riktiga banan M hoppar på 1,5 år. Vi startade 90 cm, vilket kändes lagom efter sån lång tid. Det gick jättrebra! Hon var piggare och gladare än någonsin, lite för pigg kanske men ville inte ta tillbaka henne för mycket heller utan ville bara att hon skulle tycka det var roligt. Blev ett litet skit pet, vi kom lite nära. Men vad är det liksom?! Super nöjd med min lilla pärla :) Ska försöka fixa film!
 
(bild tagen från film)
 
 

Hoppträning för Carro

Idag var vi till Kivsta och hoppade lite med/för Carro. Jättekul att se henne igen och att få hjälp av henne, var ju trots allt hon som fick mig att börja tävla hoppning. Idag var det Majsans tur att få hoppa. Vi hoppade en linje som var hur bra som helst verkligen, hade allt som behövdes så det var absolut inte sista gången den hoppades. 
 
Jättenöjd med lilla Majsan, trodde inte det skulle gå så bra som det gjorde! Fick verkligen en kick av det och känns äntligen som vi verkligen kan ta oss tillbaka på riktigt. Bästa M ♥

Nytt år, nya möjligheter

Hej på er! Nytt år, lämnar 2013 bakom oss och ser fram emot det nya året. Som jag hoppas ska bli mitt och hästarnas år. Hård träning, många tävlingar och förhoppningsvis framgångar. 
 
Det rullar på bra med hästarna, dom rids båda två så gott som varje dag. Någon vilodag mer då och då blir det väl såhär års på grund av underlag osv, men nu har vi ju snö så det går bra! Majsan har gått en hel del dressyr träningar och det går framåt, så glad att jag hittat en dressyrtränare som det verkligen funkar med. Har även kommit igång lite mer med hoppningen, sakta men säkert går vi framåt. Loppan ska också få åka iväg på dressyrträning, så vi får ordning på bogarna. Ser även fram emot att komma iväg och träna hoppning, så fort vi får ordning med tränare och så. 
 
2014 - vårat år ♥
 
 
 
 

RSS 2.0